ANA SAYFA KURUMSAL ÜRÜNLERİMİZ
UYGULAMALAR KARİYER BİZE ULAŞIN
BİZİ TANIYIN;
Türkiye genelinde birçok müşterimize cam balkon ve yeni nesil fransız balkonu sistemleri ile hizmet üreten misyonunu bugünden geleceğe güvenle taşıyacak yepyeni bir vizyon ile üretimde kaliteyi ön planda tutarak yürüyoruz.

2010 yılında faaliyete başlayan firmamız üst düzey kalite standartları ile üretim yaparak hem bireysel hemde sektörel bazda ihtiyaçlara cevap vermektedir. Balkoni ve Bakoni tescilli markalarıyla üretim yapan firmamız üretimini yapmış olduğu tüm ürünlerinde; kaliteli material, sınırsız ve kişiye özel desenler, uzman ekip ve son teknoloji makine parkuru ile kısa sürede adından söz ettirir konuma gelmiştir.

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan firmamız güven ve kaliteyi birleştirerek, ürünlerini modern teknolojiyle üretmenin gururunu yaşamaktadır.

MİSYONUMUZ;
Çalışkan, dinamik, dürüst ve temel değerlerimize inanan kişilerden oluşan kurumsal bir yapı ile firmamızın sürekliliğini sağlamak, tüm paydaşlarımızın memnuniyetini temel alarak, huzurlu bir ticari ortam sağlamaktır.

VİZYONUMUZ;
Üretim aşamasında her bakımdan dünya standartlarında birinci sınıf üretim yapmak. Kaliteyi ön planda tutmak. "İnsan" odaklı bir şirket olarak müşterilerimizin, çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve içinde yaşadığımız toplumun takdirlerini kazanarak yaptığımız işleri en iyi şekilde gerçekleştirmek. Demir başımız olan doğanın korunmasını ve gelişimini sağlamak. Toplam Kalite Yönetimi felsefesi ile Türk sanayisindeki öncü konumumuzu güçlendirerek ilerleyen yılılarda Dünya'nın ve Türkiye'nin önde gelen sektörel üreticileri arasında yer almak.

İLKEMİZ;
Çalışmalarına müşterilerin isteklerine göre yön veren, marka olabilmenin verdiği sorumluluğunu kendisine ilke edinen, ar-ge çalışmarıyla verdiği hizmet kalitesini her geçen gün yükselten, koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine ilke eden bir kuruluş olmak.